VIETNAM

Vietnam byder på oplevelser i verdensklasse: Fransk koloniarkitektur, smukke landskaber, grønne rismarker og et suverænt køkken. Tag fx på storbysafari i pulserende Saigon (Ho Chi Minh City) og spis dig gennem byens fantastiske gadekøkkener. Når du alligevel er i byen, så snup en drink på en af de legendariske barer, hvor amerikanske soldater drak sig i hegnet og glemte Vietnamkrigens rædsler for en stund.

Et af Vietnams mange højdepunkter er Mekong-deltaet helt mod syd. Her kan du opleve livet langs deltaets vandveje og udforske de farverige flydende markeder, hvor der sælges frugt og grøntsager og blomster og askens varer fra et virvar af små både. Du kan også tage på eksklusiv flodcruise på Mekong-deltaet og lade dig forkæle på din helt egen cruisebåd. Hvis du vil opleve det hele i øjenhøjde, så hop på en cykel og oplev lokalt landsbyliv og rismarker i dit helt eget tempo.

Det nordlige Vietnam byder bl.a. på den charmerende og eksotiske hovedstad Hanoi med smukke kolonibygninger og stemningsfuldt gadeliv. Fra Hanoi er der masser af udflugtsmuligheder. Kør fx ud til kysten og tag på en af verdens smukkeste sejlture i den maleriske Halong-bugt eller tag toget sydpå og nyd den tilbagelænede stemning i maleriske Hoi An.

 

Vi laver også individuelle rejser til Vietnam. Mail eller ring og få et uforpligtende tilbud og gode ideer til din rejse.

 

Rejser til Vietnam >>

 
 
Karavane Rejser og Kipling Travel A/S I Rejsegarantifonden nr. 1571  | Tlf.: +45 47 16 12 20 | info@kiplingtravel.dk