Praktiske oplysninger

Billetter

Billetter tilsendes elektronisk og fungerer som e-billetter, dvs elektronisk billetter. I visse lufthavne er et udskrift af billetten også adgangsbillet til afgangshallen og altså af stor vigtighed. Vi anbefaler den rejsende at printe billetten ud og medbringe den under hele rejsen.

Helbred

Karavane Rejser ApS / Kipling Travel anbefaler de rejsende at være ved almindeligt godt helbred og have almindelig god kondition. De fleste af vore rejser indebærer besøg på gamle monumenter med trapper og ujævn belægning . Det kan være en god idé at medbringe en sammenklappelig stok, hvis man er usikker på om man kan gennemføre programmet på grund af ben- eller rygproblemer.

Vaccinationer

I forbindelse med din rejse kan det være nødvendigt at du er vaccineret mod sygdomme, der kan optræde på destinationen.

Hvilke vacciner man bør have og hvilke forholdsregler man bør tage beror ofte på personlige skøn, ønsker og behov. Derfor påtager Karavane Rejser ApS / Kipling Travel sig ikke at råde i disse forhold, men henviser til de tropemedicinske klinikker, som findes flere steder i landet. Man kan også henvende sig til egen læge eller til Seruminstituttets udlandsvaccination– telefon 70 22 07 02.

Vi har indgået et samarbejde med Rejseklinikken i Charlottenlund, som i 13 år udelukkende har beskæftiget sig med rejsemedicin og rejsevaccinationer. I forbindelse med vaccination får du gratis professionel rådgivning om hvordan du kan undgå diverse sygdomme, myg med mere og du får10 % rabat på vaccinationer grundet vores aftale. (Hvis du er medlem af sygesikringen ”Danmark” refunderes yderligere 50 % af udgiften til vaccination.) Bestil tid direkte på www.rejseklinikken.dk eller ring til Rejseklinikken på 39 63 01 15.

Karavane Rejser ApS / Kipling Travel påtager sig intet ansvar for følgerne af kundens ukorrekte eller manglende oplysninger.

Pas og Visum

Indien: Der kræves visum for at rejse til Indien, og der skal ansøges om visum før afrejse. Ved et almindlige turistrejser skal der søges om er såkladt eTV-visum. Ansøgningen skal udfyldes online før afrejse, og visummet udstedes ved ankomsten til Indien og har en gyldighed på op til max. 30 dage.

Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Der skal være minimum 2 blanke sider i passet.

Karavane Rejser / Kipling Travel sender en guide til rejsedeltagerne til, hvordan man udfylder visumformularen. Det er herefter den rejsendes ansvar at erhverve et visum. Prisen for visum afholdes af den rejsende.

Ved yderligere spørgsmål angående visum kontakt venligst Karavane Rejser ApS / Kipling Travel. Alternativt kan du kontakte den indiske ambassade:

Den indiske ambassade
Vangehusvej 15
2100 København Ø
Tlf.: 39 18 28 88 / 39 29 92 01

Hjemmeside: www.indian-embassy.dk

Nepal: Visum til Nepal er påkrævet og kan erhverves enten ved ankomsten til Nepal (I Kathmandu Lufthavn) eller fra den nepalesiske ambassade i København. Udgiften til visum afholdes af kunden. Et 15-dages turistvisum til Nepal koster 25 USD (ca. 160 kr.). Der kræves et stk. pasfoto.

Passet skal have en gyldighed på mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Sri Lanka: Visum kan fås online. Karavane Rejser / Kipling Travel fremsender link i forbindelse med tilmelding til rejsen.

Vietnam: For rejser under 15 dage kræves der ikke visum for danske rejsende. Dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemrejse og du skal kunne fremvise en returbillet ved ankomsten.

 

Klima

Vore rejser er alle planlagt så vi opholder os på destinationerne på de mest fordelagtige årstider mht både nedbør og temperatur. Da klimaforandringer og deraf følgende overraskelser i vejrliget rammer bredt er det dog en god ide at være forberedt på udsving og medbringe en hat til de solrige dage og sko, som kan klare at blive våde til en eventuel bygedag.

Karavane Rejser og Kipling Travel A/S I Rejsegarantifonden nr. 1571  | Tlf.: +45 47 16 12 20 | info@kiplingtravel.dk