OM KARAVANE REJSER / KIPLING TRAVEL


Karavane Rejser / Kipling Travel laver rejser af høj kvalitet og med stor fokus på detaljen. Vi skræddersyr hver enkelt rejse, så du får en unik oplevelse, hver gang du rejser med os.
 
Med Karavane Rejser / Kipling Travel er du sikker på at komme væk fra alfarvej og få grundig indsigt i landenes kultur, historie, levevis og lokale skikke. Ofte gør det improviserede stop i en landsby eller hos den lokale håndlæser større indtryk end flotte bygningsværker, og for mange er rejsens højdepunkt at nyde et glas krydret chai midt i markedspladsens farverige mylder.
 
Karavane Rejser / Kipling Travel har bl.a. lavet rejser for Dagbladet Information, fagbladet Folkeskolen, Dragsholm Sparekasse, tv-kok og kogebogsforfatter Camilla Plum, Gymnasieskolernes Lærerforening, Professionshøjskolen Metropol og Dansk Socialrådgiverforening.
 
Vores grupperejser
Vores grupperejser foregår altid i små hold med maksimalt 18 deltagere. Alle vores rejseledere er højtuddannede, dansktalende og har stor viden om regionen.

Læs mere om vores grupperejser

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1571
CVR nummer: 27276415
 

KONTAKT KARAVANE REJSER / KIPLING TRAVEL:

Email: info@kiplingtravel.dk
Telefon: +45 47 16 12 20
Åbningstid: Mandag- fredag: kl. 9.30 - 17.00

Kongensgade 17A
3550 Slangerup

KARAVANE REJSER / KIPLING TRAVEL STØTTER:
 

Vi samarbejder med den danske organisation Trianglen, som laver landsbyudvikling i Afrika og Nepal.  På flere af vores rejser til Nepal besøger vi Trianglens venskabslandsbyer. 
 
Foreningen arbejder for at bevare og restaurere den danske kulturarv i den gamle, danske koloni Trankebar, Sydindien. Karavane Rejser / Kipling Travel støtter foreningens arbejde og vores grupperejser til Tamil Nadu inkluderer altid et besøg i dette lille stykke Danmarkshistorie i Indien. 

 

Karavane Rejser / Kipling Travel er fadder for SOS-børnebyen Jaipur i Indien. 

Karavane Rejser / Kipling Travel støtter organisationen Maiti Nepal, som kæmper mod trafficking af børn og kvinder i Nepal.

Læs mere om Maiti Nepal

MEDARBEJDERE
 
 
LISE KLOCH
Direktør. Rejsearrangør og antropolog
 
Lise Kloch er uddannet antropolog fra Københavns Universitet med speciale i Indien. Hun har arrangeret specialrejser for faggrupper og privatpersoner og har arbejdet som rejseleder i Asien for en række af Danmarks største rejsebureauer. Siden 1995 har hun løbende opholdt sig i Asien i længere  perioder bl.a. i forbindelse med antropologisk feltarbejde, research for Danida og kommunikationsopgaver for Novo Nordisk.
Lise er ejer af Karavane Rejser.
 
 
 

CHRISTIAN MARTINEZ
Rejsearrangør og rejseleder. Journalist, cand. mag i antropologi og spansk og forfatter til Turen går til Peru & Bolivia

Speciale: Sydamerika

Christian Martinez er en af Danmarks mest erfarne Peruguider. Han har et indgående kendskab til sydamerikanske forhold og har skrevet en lang række artikler om regionen for blandt andet Euroman, Politiken, Gastro (om bl.a. det peruvianske køkken), Weekendavisen, Kristeligt Dagblad og Information. Han har desuden lavet dokumentarfilm for DR2 i Argentina. Christian er forfatter til Politikens Turen Går Til Peru & Bolivia, Turen Går Til Madrid og medforfatter på Turen Går Til Brasilien.

Martinez er født i Barcelona, men er opvokset i Danmark. Han har rejst i Sydamerika siden 1996 og har været bosat i Buenos Aires og Rio de Janeiro. Martinez har et omfattende netværk i regionen, som han med rund hånd inddrager på sine rejser.

 

VILLADS KOK MORTENSEN
Rejsearrangør og rejseleder. Cand. mag. i retorik og filosofi fra Københavns Universitet.

Speciale: Motorcykelrejser, Nepal, Indien, Sri Lanka & Vietnam

Villads har guidet og arrangeret en lang række MC-rejser i Nepal og Indien og har tilbagelagt mange tusinde kilometer på motorcykel på de indiske og nepalesiske landeveje og i Himalayabjergene.

Villads har tilbragt mere end 2 år af sit liv i regionen og har stor viden om landenes mangfoldige kulturer, historie og lokale skikke. Han har i en årrække arbejdet som freelance rejseleder for danske turister i Indien, Nepal, Sri Lanka og Vietnam.

 

PERNILLE KRISTENSEN
Yoga- og mindfulnessinstruktør og rejsearrangør

Speciale: Yoga- og Mindfulnessrejser, Indien, Sri Lanka, Nepal, Thailand

Pernille er medarrangør og instruktør på vores yoga- og mindfulnessrejser.

Pernille har dyrket yoga i 10 år og har de sidste 7 år fordybet sig i Art of Livings stressforløsende teknikker. Hun er bl.a. tilknyttet Art of Livings ashram i Bangalore. hvor hun har deltaget i advanced meditationskurser.

Pernille ser det som sin fornemmeste opgave at møde mennesker præcis, hvor de er. Alle er derfor hjerteligt velkomne på vores yogarejser - lige fra øvede til dig, der aldrig har lavet yoga.

 

MORTEN NØHR LAURSEN
Rejsearrangør og rejseleder

Speciale: Cambodja, Vietnam, Marokko og Syd- og Mellemamerika

Morten har rejst på alle jordens kontinenter bortset fra Antarktis. Som erfaren globetrotter kender han de fleste situationer, man kan havne i som rejsende. Han har altid en løsning på hånden, hvis der sker noget uforudset og er mesterlig til at vende en udfordring til en sjov og spændende oplevelse.

Som rejsende får du stor glæde af Mortens store viden og af hans smittende engagement og gode humør. Han kender destinationerne på nærmeste hold, og du er sikker på at komme væk fra de vanlige turistruter og ud de steder, hvor de unikke oplevelser gemmer sig. 

 

FOTOGRAFI TIL WEBSITE, FACEBOOK, BROCHURER, ANNONCER ETC.
Tom van der Leij, Villads Kok Mortensen, Jette Svane Jensen, Rasmus Holm, Joao Domingues, Arun Sharma, Giorgio Caraciolo, Lise Kloch, Emile Karlson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karavane Rejser og Kipling Travel A/S I Rejsegarantifonden nr. 1571  | Tlf.: +45 47 16 12 20 | info@kiplingtravel.dk