PÅ MOTORCYKEL I HIMALAYA?
Kør på klassisk Royal-Enfield-motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal.
Afrejse 13. marts 2014
Pris DKK 26.900
Læs mere her
 

NEPAL

Nepal er et fantastisk rejsemål, hvadenten man er til kulturel fordybelse, naturoplevelser, aktiv ferie eller måske det hele på en gang.

Hvert år kommer bjergbestigere og cyklister til landet for at udfordre sig selv i verdens højeste bjerge, og hvert år kommer besøgende til for at opleve østens mystik. Nepal byder på store kulturelle oplevelser, en lang, spændende historie, fantastiske naturscenarier og en imødekommende og smilende befolkning.

Nepal var indtil for få år siden et kongedømme, men befolkningen kæmpede hårdt for at få indført demokrati og frie valg, så de kunne få medindflydelse i deres land. Kongen er nu afsat, og en ny konstitution bliver udarbejdet i disse år. Selv om det er et ungt demokrati, fornemmer man et håb for femtiden hos befolkningen.

Nepal er på godt og ondt et land i forandring og en fascinerende kombination af urgamle traditioner og moderne livstil. Der venter altid spændende oplevelser lige rundt om hjørnet, og det er de færreste, som ikke hurtigt begejstres og glædes over at rejse i dette smukke, venlige land.

 Fakta om Nepal:
- Republik med demokrati (siden 28. maj 2008)
- Premierminister Madhav Kumar Nepal
- Indbyggere 29.331.000
- BNP pr indbygger $452 nr 166 i Verden (Danmark nr. 5; $56,115)
 
 
 
Karavane Rejser og Kipling Travel A/S I Rejsegarantifonden nr. 1571  | Tlf.: +45 47 16 12 20 | info@kiplingtravel.dk