EVENTYRLIGE UDAIPUR & TAJ MAHAL

Indien, når det er bedst: 1001 Nats Eventyr, togrejse, maleskole, vandretur på landet og masser af storslåede oplevelser. Med kunstner Charlotte Farup Ohrt og antropolog Lise Kloch.
 
 
AFREJSE:  medio/slut marts 2018 - 11 dage (specifikke datoer følger)

PRIS: DKK 16.900 kr. (tillæg for enkeltværelse: DKK 1.990)
LILLE GRUPPE: 10 - 18 deltagere
 
 
Tag med på en enestående rejse til Udaipur og et af Indiens smukkeste områder. Med sine eventyrlige paladser, spraglede basargader, templer og tilbagelænede stemning er Udaipur Indien, når det er allerbedst. Byen er smukt beliggende ned til Pichola-søen og omgivet af de urgamle Aravalli-bjerge. 
 
Rejsen indeholder masser af spændende udflugter, fællesskab og mulighed for maleskole og yoga.
 
Hvis du har drømt om at opleve Indien, men gerne vil være i trygge hænder og godt selskab, så er rejsen lige noget for dig!
Rejsen byder på masser af unikke fælles oplevelser, gåtur gennem traditionelle landsbyer, sejltur og en klassisk indisk togrejse og ikke mindst et besøg ved det smukke gravmaosuleum Taj Mahal.

Sådan bor vi: I Udaipur bor vi på det stemningsfulde kulturarvshotel Karohi Haveli fra 1820 med have, pool og søudsigt.
 
Maleskole: Der er maleskole hver dag ved kunstmaler Charlotte Farup Ohrt for de, som har lyst. Udaipur er kendt for sin malekunst, og vi går i fodsporene på de lokale malere og prøver kræfter med områdets særlige miniaturemaleteknik, hvor der males elaborede motiver med pensler af egernhår og kameløjenbrynshår. Vi besøger også en maleskole i byen og får undervisning af en lokal kunstner.

Vi maler på håndlavet papir og bruger de traditionelle naturfarver lavet af halvædelstene, kul, zink og akacieharpiks. Ofte vil farverne på lærredet komme på helt af sig selv efter få timer i denne eventyrlige by. Indien er et sansebombardement af farver, lyd og lugte, som ikke kan undgå at inspirere jer til spændende malerier. Maleskolen afsluttes med en festlig fernisering.
 
 
Klima: Vejret i november er perfekt. Behagelige sommertemepraturer, blå himmel og masser af sol.

Rejsen er for alle! Rejsen henvender sig både til dig, der er erfaren maler og til nybegyndere. Du kan også tage med, selvom du ikke har lyst til at være med på maleskolen, men bare vil opleve fortryllende Udaipur. De bliver arrangeret særskilte aktiviteter for de, som ikke deltager i maleskolen.
 
 
 
 
 
Dagsprogram:
 

Dag 1 Afrejse fra København

Dag 2 Ankomst til Delhi. Rundtur i Delhi. Med nattog til Udaipur.

Dag 3 Ankomst til Udaipur. Gåtur i basargaderne og middag ved bredden af Pichola-søen.
 
Dag 4 Morgenyoga for de som har lyst. Besøg på lokal maleskole og undervisning i traditionel miniaturemaleteknik.
 
Dag 5 Udflugt til kongepaladset og sejltur på Pichola-søen. Eftermiddagsmaleskole.
 
Dag 6 Morgenyoga for de som har lyst. Gåtur på landet med besøg i traditionelle landsbyer (ca. 6 kilometer). Eftermiddagsmaleskole.
 
Dag 7 Morgenyoga for de som har lyst. Tid på egen hånd. Kokkeskole for de, som har lyst.

Dag 8 Morgenyoga for de som har lyst. Tid på egen hånd. Maleskole, fernisering og sundowner.
 
Dag 9 Fly fra Udaipur til Delhi. Kørsel til Agra.
 
Dag 10 Agra - i stormogulernes fodspor: Taj Mahal og Det Røde Fort. Kørsel til Delhi. Afskedsmiddag og overnatning i Delhi.

Dag 11 Hjemrejse og hjemkomst til Danmark
 
 
 
 
 
 
FAKTA OM REJSEN
Rejsen er både for dig som har malet i mange år, og for dig der endnu ikke er kommet i gang.
 
 
Pris: 16.900 DKK per person i delt dobbeltværelse.
 
Prisen inkluderer bl.a.: Fly Kbh-Delhi, 1 indenrigsflyvning, halvpension, masser af udflugter og entreer, maleskole for de som har lyst og udflugter for dem, som ikke deltager i maleskole, gåtur på landet, middag ved bredden af Pichola-søen, besøg i landsbyer, sejltur, bidrag til rejsegarantifonden og meget mere... 
 
 
Maleskole i hotellets have 
 
 
Maleskole ved bredden af Pichola-søen
 
 
KUNSTMALER CHARLOTTE FARUP OHRT
 

Charlotte er oprindelig uddannet journalist, men har arbejdet med billedkunst de sidste 11 år. Hun driver i dag et firma, der tilbyder malekurser til voksne, børn og familier, teambuilding til virksomheder og Artbreak-forløb.
Charlotte har desuden været billedkunstlærer på Herlev Ungdomsskole i 9 år.
 
 
 
 
VORES HOTEL - KAROHI HAVELI

I Udaipur bor vi på det stemningsfulde kulturarvshotel Karohi Haveli, der er bygget i 1820 og indrettet i traditionel rajasthani-stil.
 
 
 
Karavane Rejser og Kipling Travel A/S I Rejsegarantifonden nr. 1571  | Tlf.: +45 47 16 12 20 | info@kiplingtravel.dk