INDIEN
 
Indien er et fantastisk rejseland og allerede fra det øjeblik, man lander, kommer alle sanser på arbejde. Indien er broget som et kludetæppe og kontrastfyldt som intet andet sted. Her går ældgamle tradtioner og moderne livsstil hånd i hånd, og her kører rustne cykelrickshaws og oksetrukne kærer rundt side om side med nye biler og dyre motorcykler.

Indien er om noget religionernes land. Religionerne buddhisme, hinduisme, sikhisme og jainisme er opstået her, og religiøs praksis fylder meget i gadebilledet og i den enkelte inders liv. Her er templer og bedehuse overalt, og de mange religiøse festivaller sætter året rundt deres farverige præg på landet.

At rejse i Indien er en oplevelse for livet. Her sker altid noget spændende, og overalt hvor man kommer frem, er der masser at kikke på. Når du rejser med Karavane Rejser til Indien, får du masser af uforglemmelige oplevelser og indtryk med hjem. Du får også en indgående viden om landets spændende kultur og historie. Du lærer om fremmedartede fænomener som kastesystem, medgift og hellige køer - og lærer, at disse ikke blot er eksotiske kuriositeter men en del af det liv, vi møder i gadebilledet og fænomener, der gennemsyrer indernes hverdag og livsopfattelse. Indien er overvældende, fascinerende og eksotisk. Det er svært at danne sig et indtryk hjemmefra. Indien skal opleves!


FAKTA OM INDIEN
  • Forbundsrepublik med parlamentarisk demokrati
  • Premierminister Manmohan Singh
  • Indbyggere 1.185.000.000
  • BNP pr indbygger $1,031, nr. 139 i verden (Danmark nr. 5; $56,115)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karavane Rejser og Kipling Travel A/S I Rejsegarantifonden nr. 1571  | Tlf.: +45 47 16 12 20 | info@kiplingtravel.dk