Tid til at se indad. Tid til forkælelse. Tid til dig selv...

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE TIL KERALA, SYDINDIEN
- Unik rejse der kombinerer yoga, meditation, mindfulness og forkælelse

Forkæl dig selv og tag med på Yoga- og Mindfulnessrejse til det tropiske Kerala. Rejsen inkluderer undervisning i yoga- og mindfulness, husbådsejlads med egen kok på Keralas berømte Backwaters, ayurvediske behandlinger og masser af skønne oplevelser.

Rejsen henvender sig til alle - begyndere såvel som øvede.

Med Pernille Kristensen, Yoga- og Mindfulnessinstruktør fra Art of Living

Afrejse: d. 4. - 13. november 2016  - 10 dage


Pris: kr.15.900

OBS!! LILLE GRUPPE: 10-16 DELTAGERE


Under det meste af rejsen bor vi lige på stranden på det hyggelige Palm Tree Heritage, et tropisk paradis ved Varkala i det sydlige Kerala. Her vil der være undervisning i yoga- og mindfulness to gange dagligt.

Undervisningen er tilrettelagt, så både begyndere og øvede får et maksimalt udbytte af opholdet. Det bliver en rejse ind i dit eget indre og en vej til større velvære. Igennem simple, men effektive yogastillinger, åndedrætsøvelser, meditation og mindfulness går vi på opdagelse i os selv og får redskaber til at finde ro og balance.

Inden vi tager til Varkala, besøger vi de historiske krydderikvarterer i den stemningsfulde koloniby Kochi, og så skal vi på en skøn husbådsejlads på Keralas backwaters.

Pris: DKK 15.900 DKK per person i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse 2.150 DKK)

- Inklusiv fly København-Kochi t/r, undervisning i meditation & yoga, husbådsejlads, gode hoteller, halvpension (på husbåd dog helpension)...


Programmet dag for dag:

Dag 1 Afrejse fra København midt på dagen

Dag 2 Ankomst til Kochi, Kerala. Besøg i det historiske krydderikvarter, traditionel Kerala-frokost og tuk-tuk safari

Dag 3 Kochi - Backwaters. Sejlads, mindfulnesslektioner og overnatning på husbåd med egen kok

Dag 4 Kørsel til Palm Tree Heritage ved Varkala. Eftermiddagsyoga og afslapning

Dag 4-9 Undervisning i yoga og mindfulness. Badning, afslapning og sejltur

Dag 9 Sen eftermiddag afrejse fra Varkala. Kørsel til Kochi og fly til Danmark

Dag 10 Ankomst til København 

 

 

 

   

 

FAKTA OM REJSEN:

YOGA- OG MNDFULNESSINSTRUKTØR PERNILLE KRISTENSEN:
Pernille har dyrket yoga i 10 år og har de sidste 7 år fordybet sig i Art of Livings stressforløsende teknikker. Hun er bl.a. tilknyttet Art of Livings ashram i Bangalore. hvor hun har deltaget i advanced meditationskurser.

Pernille ser det som sin fornemmeste opgave at møde mennesker præcis, hvor de er. Alle er derfor hjerteligt velkomne på denne rejse -lige fra øvede til dig, der aldrig har lavet yoga.

 

 

 

KERALA 

Vajende palmer, rismarker og irgrønne tebuske, så langt øjet rækker. Kerala er Indiens skønne, eksotiske delstat. Den fattigdom mange forbinder med Indien er ikke udtalt i Kerala, og det er en af Indiens mest velfungerende delstater.

Læs mere om Kerala

Karavane Rejser I Rejsegarantifonden nr. 2274 | Flæsketorvet 68, Kødbyen, 1711 København V  | Tlf.: +45 40 62 83 47 | info@karavanerejser.dk