Rektornetværk i det sydlige Indien, marts/april 2014:

"Karavane Rejser arrangerede med stor sikkerhed en helt fantastisk tur til det sydlige Indien for et af Danmarks netværk for gymnasierektorer...Det blev en fantastisk tur, vi tøver ikke med at anbefale Karavane Rejser til studieture og lignende."
Jens Nielsen, Lektor, Støvring Gymnasium
 
 
Dragsholm Sparekasse, personalerejse til Kerala, Sydindien, november 2013:

- "Tak for en godt arrangeret tur. Det har været en drømmerejse!"
Gitte, Dragsholm

Læs en førstehåndsberetning fra personalerejsen til Kerala

 

SKRÆDDERSYEDE REJSER
 - REJS PRÆCIS SOM DET PASSER JER

Eventyr, forkælelse, business eller kulturel indsigt? Eller måske det hele på en gang? Lad Karavane Rejser tilrettelægge jeres rejse, så den passer til jeres forventninger, behov og særlige interesseområder.

Vi skræddersyr rejser til Indien, Nepal, Sri Lanka og Vietnam. Hos Karavane Rejser er hver enkel rejse unik og alle detaljer nøje gennemtænkt. Vi har et solidt netværk af gode og loyale kontakter i regionen og kan skabe adgang til steder, som normalt er lukket land for turister. Afhængig af dine ønsker og rejseselskabets størrelse kan rejsen være med dansk- eller engelsktalende rejseleder.

Slip for ’metervarerrejser’ og få en helt unik rejse, hvad enten du skal rejse alene eller med kollegaer, familie, venner, veninder eller fagfæller.  Vi sørger for alt det praktiske og sikrer, at I er i gode hænder hele vejen.

 Kontakt os og få et uforpligtende tilbud og en masse gode ideer til rejsen.

Karavane Rejser og Kipling Travel A/S I Rejsegarantifonden nr. 1571  | Tlf.: +45 47 16 12 20 | info@kiplingtravel.dk